Sascha van Eijk

Wil je je aanmelden voor een activiteit, een reserveringsverzoek doen of een kunstwerk bestellen? Mail dan naar info@pigment.nu of app/bel 06-41428482. Mijn werk kun je een week op zicht nemen en in termijnen betalen. Langskomen in mijn atelier kan natuurlijk. Mijn atelieradres is Koornmarkt 48K te Delft (postadres Koornmarkt 48H).

Wil je per mail op de hoogte blijven van activiteiten bij Pigment? Stuur me een mailtje of volg Pigment op Facebook.

Studie & inspiratie

In 1993 voltooide ik de opleiding tot beeldend therapeut. Een 4-jarige studie waarin expressie door schilderen en ruimtelijk werken centraal staat. Jarenlang was schilderen voor mij als schrijven in een dagboek. Vanaf 2011 ben ik gaan exposeren en vanaf 2015 organiseer ik workshops en evenementen. De verhuizing naar het atelier aan de Koornmarkt in Delft in 2018 bracht me tot het starten van Pigment.

Mark Rothko vormt een belangrijke inspiratiebron voor mij, naast Claudy Jongstra met haar prachtige werk van wol, gekleurd met natuurlijk gewonnen pigmenten. Het doorleefde werk van Hannelore Baron inspireert me vanwege de symboliek en het gebruik van oud hout, papier, kistjes en lijsten. Ook de satelliet en natuurfoto’s van o.a. Yann Arthus-Bertrand raken me. Hij laat landschappen in zowel schoonheid als troosteloosheid zien, met prachtige structuren en kleuren.

Wil je me aan het werk zien en meer weten over hoe ik werk? Klik op het menu bij To see – Informatie.