Workshops

Wil je met vrienden, familie of collega’s een creatieve workshop volgen en elkaar op ludieke en kunstzinnige wijze beter leren kennen? Bel of mail om de mogelijkheden te bespreken. Hieronder staan een paar voorbeelden.

Spot- of trotsprent

Tijdens deze workshop maak je met jouw vriendinnen een grote, zotte spot- of trotsprent van jezelf. Een paar uur tekenen, schilderen en plezier maken en na afloop kijk je met andere ogen naar jezelf en elkaar.

Deze workshop kost €22,50 per persoon. 

De collage van je leven

´Wanneer het stormt, leer dansen in de regen.’

Raak je soms, in de waan van alledag, kwijt wat echt belangrijk voor je is? Heb je het gevoel te worden geleefd of dat je vooral voor anderen aan het zorgen bent? Dan is het hoogt tijd voor voedsel voor je ziel. Deze workshop is een ‘fijne maaltijd’, helemaal voor jou.

Tijdens deze workshop maak je een collage van jouw leven, de waarden en idealen die voor jou belangrijk zijn en waar je tijd en aandacht aan wil geven. Door in kaart te brengen hoe jij jouw levenspad wil bewandelen, maak je op creatieve wijze een prachtig hulpmiddel voor jouw agenda.

De workshop kost €27,50 per persoon inclusief koffie, thee en iets lekkers.

Moederdagworkshop

Tijdens deze workshop maak je samen met je moeder een kunstwerk. Met potlood, papier en verf maak jullie een lijnenspel van jullie handen. Natuurlijk onder het genot van thee en taartjes, het is tenslotte Moederdag.

Deze workshop kost €22,50 per persoon. 

Copyright © Sascha van Eijk 2011 - 2023