Workshops

Wil je met vrienden of collega’s een creatieve workshop volgen, team bouwen en elkaar op ludieke en kunstzinnige wijze beter leren kennen? Bel of mail om de mogelijkheden te bespreken.


Zondag 12 Mei 11-13 uur Workshop Bulletjournalling

Een bullet journal is een schrift dat ruimte biedt voor gedachten, ideeën en reflectiemomenten die je op elk moment van de dag wil kunnen opschrijven. Het is een selfmade boek dat je agenda, notitieboek en planning kan vervangen.

Tijdens deze workshop laat mijn dochter Noor zien wat de methode inhoudt en hoe je het kunt gebruiken. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar noor.zandvliet@outlook.com. Je betaalt naar wat je het waard vindt. De opbrengst gebruikt Noor voor een studiereis naar Nepal.

Zondag 16 Juni 11-13 uur Vaderdag workshop 1 + 1 = 3

In deze workshop ga je samen met je vader aan de slag en maak je met z’n tweeën één schilderij. Je hoeft er niet voor ‘te kunnen schilderen’, al ben ik van mening dat iedereen kan schilderen. Het experimenteren met verschillende materialen staat in deze workshop voorop. Aan het eind worden twee werken in elkaar geschoven en volgt een verrassend resultaat.

De workshop kost €17,50 per persoon inclusief koffie, thee en iets lekkers. Aanmelden doe je door een mail sturen naar info@pigment.nu.

Woensdag 26 Juni 10-13 uur Je persoonlijk statuut in beeld

´Wanneer het altijd stormt, leer dansen in de regen.’

Een persoonlijk statuut is je eigen grondwet. In deze grondwet staan waarden en idealen die de basis van je leven vormen. Wanneer deze waarden bevredigd zijn, heb je grip op je leven en ervaar je voldoening en plezier. Tijdens deze workshop maak je op creatieve wijze je persoonlijk statuut. Heb je jouw grondwet in beeld gebracht? Dan vormt dit een prachtige basis voor jouw agenda.

De workshop kost €22,50 per persoon inclusief koffie, thee en iets lekkers. Aanmelden doe je door een mail sturen naar info@pigment.nu.