Workshops

De workshops die hieronder staan beschreven zijn vanwege Corona niet door gegaan. Zolang de afstandsmaatregel van 1,5 meter geldt, zullen er geen workshops plaatsvinden, met uitzondering workshops voor kleine groepen (max.6 personen).

Wil je met vrienden, familie of collega’s een creatieve workshop volgen, team bouwen en elkaar op ludieke en kunstzinnige wijze beter leren kennen? Bel of mail om de mogelijkheden te bespreken.

De collage van je leven

´Wanneer het stormt, leer dansen in de regen.’

Raak je soms, in de waan van alledag, kwijt wat echt belangrijk voor je is? Heb je het gevoel te worden geleefd of dat je vooral voor anderen aan het zorgen bent? Dan is het hoogt tijd voor voedsel voor je ziel. Deze workshop is een ‘fijne maaltijd’, helemaal voor jou.

Tijdens deze workshop maak je een collage van jouw leven, de waarden en idealen die voor jou belangrijk zijn en waar je tijd en aandacht aan wil geven. Door in kaart te brengen hoe jij jouw levenspad wil bewandelen, maak je op creatieve wijze een prachtig hulpmiddel voor jouw agenda.

De workshop kost €27,50 per persoon inclusief koffie, thee en iets lekkers. Aanmelden doe je door een mail sturen naar info@pigment.nu.

Moederdagworkshop

Tijdens deze workshop maak je samen met je moeder een kunstwerk. Met potlood, papier en verf maak jullie een lijnenspel van jullie handen. Natuurlijk onder het genot van thee en taartjes, het is tenslotte Moederdag.

De workshop kost €22,50 per persoon. Aanmelden doe je door een mail sturen naar info@pigment.nu.

Zangworkshop

Astrid Tan leert je zingen! Aanmelden kan door het formulier in te vullen op www.vocalcenter.nl/vocal-essence en de workshop op 15 maart in Delft te selecteren.