Agenda

Zaterdag 2 en zondag 3 oktober – De Delftse Atelierroute van 12 tot 17 uur.

In het Prinsenkwartier op Agathaplein 4 in Delft is van 10 september tot 19 oktober een overzichtsexpositie te zien van alle deelnemende kunstenaars. Hier is ook het plattegrond van de atelierroute te koop. Kijk voor meer informatie op www.delftseatelierroute.nl.

Voorlopig zijn er nog geen andere evenementen bij Pigment. Wil je een seintje krijgen per mail of app wanneer er weer iets te beleven valt? Stuur dan een berichtje naar 0641428482 of naar info@pigment.nu. De site in de gaten houden kan natuurlijk ook. Kijk bij BELEVEN op het menu voor meer informatie over workshops, kunstroutes, concerten, Café in atelier en Filostoof.

Voorbeelden van activiteiten zijn:

  • Zangworkshop
  • Café in ’t atelier
  • Koffie met geBach
  • Moederdagworkshop

Tijdens ‘Café in ‘atelier’ op …(nieuwe datum volgt na 6-4) vertel ik over recent werk (vrijwillige bijdrage voor drankjes en hapjes).

Koffie met geBach brengt kunst en klassieke muziek samen, uiteraard onder het genot van koffie en een taartje. Aanmelden kan door te mailen naar info@pigment.nu of een appje te sturen met de tekst ‘geBach voor …’ 1/2/3/etc. (afhankelijk van het aantal personen) naar 06-41428482. €7,50 p.p.